Over Schooten

Schooten ontzorgt

Eigenaar van Schooten Engineering is Wim Schooten. Hij heeft niet alleen veel ervaring in de engineering van trappen en andere stalen constructies, maar ook in de productie, levering en montage. In 2016 heeft hij zich specifiek toegelegd op alleen de engineering van constructies van diverse materialen. Het behoeft geen uitleg dat zijn ervaring met de productie een enorme pre is bij de engineering van constructies.

Praktijk- en vakkennis

Wim Schooten beschikt over een grote hoeveelheid praktijk- en vakkennis. Dit gecombineerd met zijn nuchterheid, maakt zijn werkwijze zeer klantgericht en uniek. Denken in oplossingen en zoeken naar de eenvoud zijn kenmerkend voor zijn manier van engineering. Door zijn brede ervaring met de productie en montage van constructies, bent u verzekerd van een kwalitatief en prijstechnisch goed engineeringsresultaat.

Kennis actueel houden

De ontwikkelingen op het gebied van software gaan snel. De mogelijkheden en de functies van programma’s nemen steeds meer toe. Het actueel houden van kennis op het gebied van de belangrijkste software systemen als Tekla Structures en SolidWorks is dan ook belangrijk. Deze systemen zijn BIM open pakketten die eenvoudig met andere systemen geïntegreerd kunnen worden. Met grote regelmaat worden trainingen en cursussen gevolgd om de kennis up-to-date te houden. Daarnaast worden natuurlijk alle ontwikkelingen in het vakgebied op de voet gevolgd.

Vakmanschap, kennis, praktijkgericht en nuchterheid kenmerken Schooten Engineering.  U wordt absoluut ontzorgd indien u de engineering bij ons laat uitvoeren.

Contact

Schooten Engineering

  • Arend Baanstraat 53
  • 7461 DS Rijssen
  •  
  • t +31 (0) 651 363 175
  • e info@schooten.nl